donderdag 15 augustus 2013

Groepsdagje provinciedomein Huizingen

Cohousers moeten niet altijd moeten vergaderen, maar mogen ook eens ontspannen. En dat deden we met een dagje uit in het provinciedomein van Huizingen. Een absolute aanrader om de kroost los te laten op gigantische speelterreinen, in het bos te gaan wandelen of als team een “boven het water”parcours af te leggen.
Dat lieten we allemaal aan ons voorbijgaan. Levensgenieters als we zijn, nestelden we ons bepakt en bezakt op een helling, om te picknicken met de smoel in de zon. Terwijl de kinderen volop speelden, kwamen de 'volwassenen' daarentegen de hele dag hun plek niet af en verkneukelden zich met een kennismakingsspel.

Zo weten we nu dat onze groep bestaat uit een theekopjesverzamelaarster die liever niet achteruit rijdt; een mooie witte duif die massa’s salades kan maken; een tekentalent die graag biertjes lust; een poetsvrouw die in 2 uur een villa piekfijn kan achterlaten; een timide taartenbakker; een aanstekelijke flapuit; een brandweerman die liever wielen als voeten had gehad ...

Maakt dit jou nieuwsgierig(er)? Maak dan kennis met ons tijdens onze volgende infoavond (zie vorige post)!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten